2013-08-16 11:25:07
Φωτογραφία για Στέφενς: «Να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»
Η διεκδίκηση και η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ είναι ο στόχος που θέτει ξεκάθαρα ο Χουμπ Στέφενς μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA

Ρεαλιστής μεν, αλλά ταυτόχρονα και φιλόδοξος, ο Χουμπ Στέφενς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της UEFA δεν κρύβει ότι φιλοδοξία του είναι να διεκδικήσει με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι που θέλουμε τον τίτλο. Θα κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε εμείς οι πρώτοι το Μάιο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Μένει να φανεί αν οι προσπάθειές μας θα ανταμειφθούν με αποτελέσματα. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν υψηλές βλέψεις, αλλά παράλληλα και να γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

«Θέλω τα πάντα να είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Από την οργάνωσή μας σε διοικητικό επίπεδο, μέχρι τη νοοτροπία μας και την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε κάθε ματς. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε πόσο αποτελεσματικοί ήμασταν και πόσο μακριά φτάσαμε», πρόσθεσε.


Παράλληλα δεν έδειξε να αμφιβάλει για την επιλογή του. «Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε μια ιστορική ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Δεν χρειάζομαι μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η στήριξη του κόσμου του. «Οι οπαδοί μας είναι θερμοί και εκδηλωτικοί. Σε μία προπόνηση στην Τούμπα ήρθαν 12.000 άνθρωποι φωνάζοντας για την ομάδα. Είναι σημαντικό να τους κρατήσουμε δίπλα μας».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ