2013-08-15 15:48:10
Φωτογραφία για Πώς θα κάνετε οικονομία στις διακοπές: Δέκα+1 συμβουλές για να μην γυρίσετε με άδειες τσέπες
Δεδομένου ότι οι εποχές κατά τις οποίες οι διακοπές αντιμετωπίζονταν ως μια περίοδος χαλάρωσης που ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και την αλόγιστη... σπατάλη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όλοι ψάχνουν τρόπους που θα τους βοηθήσουν να περιορίσουν τα έξοδά τους. Παρακάτω παρουσιάζονται 20 tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στη βάση σας μετά τις διακοπές σας χωρίς... άδειες τσέπες.

Ετοιμάστε από το σπίτι σας ένα σνακ για το ταξίδι (είτε με πλοίο, είτε με αυτοκίνητο).Μην παραλείπετε το πρωινό.Επισκεφθείτε στην αρχή των διακοπών σας το σούπερ-μάρκετ και κάντε εκεί μια και καλή όλες τις αγορές σας, όπως σνακς, νερά και χυμούς που θα χρειαστείτε για τις διακοπές σας.Πάρτε μαζί σας κάτι για... τσιμπολόγημα στην παραλία.Αξιοποιήστε το κουζινάκι του δωματίου σας.Κάντε κάτι διαφορετικό, μείνετε σε... κάμπινγκ.Ζητήστε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου θα μείνετε να σας παραλάβει από το λιμάνι και συζητείστε μαζί του αν η μονάδα διοργανώνει αποδράσεις σε πιο απομακρυσμένες παραλίες του προορισμού που θα επισκεφθείτε.Κάντε έρευνα αγοράς και δείτε αν σας συμφέρει να πάρετε μαζί σας το αυτοκίνητό σας ή να νοικιάσετε κάποιο στον προορισμό που θα πάτε.Προτιμήστε τις «ανοργάνωτες» παραλίες, όσες δηλαδή δεν είναι πιασμένες από άκρη σε άκρη με ξαπλώστρες στις οποίες συνήθως μπορείτε να καθίσετε αντί αντιτίμου ή κάντε έρευνα αγοράς και εντοπίστε τα καταστήματα που τις προσφέρουν δωρεάν.Κάντε σύγκριση τιμών
. Την εποχή του ίντερνετ και των έξυπνων κινητών η σύγκριση τιμών μεταξύ των καταστημάτων του προορισμού που έχετε επισκεφθεί μετατρέπεται σε παιχνιδάκι.Θέστε όριο εξόδων.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ