2013-08-15 00:30:36
Φωτογραφία για Tι κρύβουν οι γυναίκες από τους άνδρες;
Σε έρευνα που διεξήγαγε ιστοσελίδα, ελεύθερες και δεσμευμένες γυναίκες απάντησαν στην ερώτηση «Τι θα έκρυβες από το αγόρι σου;». Δείτε το Top5 των απαντήσεων που δόθηκαν.

Προηγούμενες ερωτικές εμπειρίες Αν και οι άντρες συχνά θεωρούν ότι γνωρίζουν τα πάντα για την ερωτική ζωή των συντρόφων, υπάρχουν πάντα «μικρά βρώμικα μυστικά» που οι γυναίκες κρατούν για τον εαυτό τους, με το φοβό ότι το άλλο τους μισό θα ζηλέψει ή θα νιώσει ανασφάλεια. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ξέρουν αν είναι καλύτεροι από τον προηγούμενο, ερώτηση που οι γυναίκες προφανώς θέλουν να αποφύγουν.

Γυναικείο κουτσομπολιό

Οι γυναίκες δεν πρόκειται εύκολα να μοιραστούν τις συζητήσεις τους με τις φίλες τους, ούτε θα παραδεχθούν με πόσες λεπτομέρεις μιλούν για τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Το νεσεσέρ του μακιγιάζ

Τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης, μια γυναίκα είναι απίθανο να αποκαλύψει πώς διατηρείται τόσο όμορφη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παρόλο που όλοι οι άνδρες υποθέτουν ότι οι σύντροφοί τους φορούν make-up, μάλλον δεν θα υπάρξουν συζητήσεις για την αντιγηραντική τους κρέμα ή τη λοσιόν για τα σπυράκια.


Τα συναισθήματά τους για τους πρώην

Αν και είναι προφανές ότι κάθε γυναίκα είχε ζωή και πριν από την τωρινή της σχέση, κανένας άνδρας δεν θέλει να νιώσει ότι απειλείται από έναν πρώην. Ωστόσο, υπάρχει και μια ανατροπή: κάποιες γυναίκες επίτηδες ανέφεραν εμπειρίες με πρώην τους για να δώσουν στο νυν να καταλάβει ότι ο πήχης έχει τεθεί ψηλά.

Τα συναισθήματα για το σόι

Οι γυναίκες δεν θέλουν να βάλουν τους συντρόφους τους στη δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των ιδίων και των συγγενών τους. Έτσι, πολλές φορές κρατούν για τον εαυτό τους την άποψή τους για τη μητέρα ή την αδερφή του άντρα.
ΠΗΓΗ: ipop Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ- Αυστρία-Ελλάδα 0-2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΙΝΤΕΟ- Αυστρία-Ελλάδα 0-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ