2013-08-15 00:00:26
Φωτογραφία για Αυστρία- Ελλάδα 0-2: Με... Μητρο-γκολ στα προκριματικα
Το 1-0 από τον Κώστα ΜήτρογλουΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου η Εθνική επικράτησε 2-0 της Αυστρίας κι έδειξε πως είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, η Εθνική επικράτησε μέσα στην Αυστρία με 2-0, σε φιλική αναμέτρηση, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τους Τζιόλη και Χολέμπας.

Η Αυστρία μπήκε με διάθεση στο γήπεδο, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία για να πετύχει κάποιο γκολ , όταν το φάουλ του Αλάμπα (18') κατέληξε στο δοκάρι του Καρνέζη, ενώ το σουτ του Μπαουμγκάρτλινγκερ (24') κατέληξε άουτ. Η εικόνα της Ελλάδας βελτιώθηκε μετά το πρώτο ημίωρο με την πρώτη καλή ευκαιρία να καταλήγει σε γκολ, όταν ο Κατσουράνης (39') έκανε την σέντρα και ο Μήτρογλου με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι Αυστριακοί είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία
. Το αποτέλεσμα ήταν στο 67ο λεπτό ο Μήτρογλου με δυνατό σουτ να κάνει το 2-0 “καθαρίζοντας” ουσιαστικά την νίκη της Ελλάδας, ενώ έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Τζιόλη κατέληξε στο δοκάρι. Η Ελλάδα άγγιξε το τρίτο τέρμα αλλά το σουτ του Χολέμπας (86') κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αυστριακού γκολκίπερ, ενώ για την Αυστρία ο Ντράγκοβιτς (90+1') έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ.

Με τη νίκη αυτή η Εθνική έδειξε πως είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια με το Λίχτενσταϊν και τη Λετονία στις αρχές Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Γκάρικς, Φουχς (74' Σούτνερ), Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46' Πρεντλ), Αλάμπα (74' Χόζινερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (46' Λάιτγκεμπ), Γιουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς (65' Γιάντσερ), Χάρνικ (46' Ιβανσιτς), Βάιμαν.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (78' Βύντρα), Χολέμπας, Σιόβας (63' Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης (62' Τζιόλης), Μανιάτης (62' Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (84' Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (85' Σπυρόπουλος), Μήτρογλου.
enet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ