2012-04-08 00:58:00
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ... ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!
Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί προτεραιότητα και μετά ακολουθούν οι συζητήσεις με την διοίκηση των πρωταθλητών για την επέκταση της συνεργασίας του.

Ο Βάσκος, ο οποίος με δήλωσε ότι περιμένει ειδοποίηση από τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων προκειμένου να συζητήσουν την παράταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας και την επόμενη χρονιά, αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητα τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Θρύλο αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου.

Στην παρούσα φάση όλοι στο Λιμάνι έχουν στο μυαλό τους το Κύπελλο. Για τον Βάσκο αυτό που μετράει πρώτιστα είναι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πέμπτου του τροπαίου στον ερυθρόλευκο πάγκο (τρία πρωταθλήματα και ... προσεχώς δύο Κύπελλα). Ο 48χρονος προπονητής ασχολείται πάνω από όλα με το αγωνιστικό κομμάτι και την δουλειά που έχει να κάνει στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων και όταν κριθεί απαραίτητο θα μιλήσουν και για την επόμενη μέρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ