2012-04-08 00:47:16
Φωτογραφία για ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ
Στο μαρκάρισμα του Κώστα Μήτρογλου επικεντρώθηκε στην ομιλία του στην προπόνηση του Σαββάτου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ερυθρόλευκο φορ που αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός και θεωρεί πως συνιστά νούμερο ένα απειλή για την εστία της ομάδας του, με αποτέλεσμα σε ακόμα μία ομιλία να το τονίσει στους παίκτες του.

«Ο Ατρόμητος διαθέτει μία καλή ομάδα, με αξιόλογες μονάδες, στην επίθεσή της διαθέτει τον Μήτρογλου, ένα πολύ αξιόλογο παίκτη, στον οποίο δεν πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα να μας κάνει τη ζημιά», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην «πουλάνε» την μπάλα.

«Ο αντίπαλος μας έχει την τάση να πρεσάρει ψηλά και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην κάνουμε λάθη που θα τους δώσουν την ευκαιρία να πετύχουν κάποιο γκολ», συμπλήρωσε ο Μπόλονι, ο οποίος, καταλήγοντας, τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να καταφέρουν να έχουν κατοχή της μπάλας και να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ