2012-04-08 00:39:18
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας: Η ΑΣΠΕ δυστυχώς δεν έχει καμία αρμοδιότητα στη χορηγηση των επιδομάτων
1) Είμαι μητέρα 4 ανήλικων τέκνων, κάτοικος Καλαμάτας. Σας αναφέρω ότι το πρώτο δίμηνο του 2012, δεν μου κατεβλήθη το πολυτεκνικό επίδομα που δικαιούμαι. Το Υποκατάστημα (ΟΓΑ) Πελοποννήσου στη Τρίπολη, μου εξήγησε ότι λόγω μηχανογραφικού λάθους από τα Κεντρικά στην Αθήνα, τα χρήματα θα μπουν στην τράπεζα το δεύτερο δίμηνο αναδρομικά.

2) Σας γνωρίζω ότι ούτε τώρα που σας στέλνω το MAIL δεν μου έχουν καταβληθεί τα χρήματα του πρώτου αλλά και του δεύτερου διμήνου.

3) Παρακαλώ να με συμβουλεύσετε τι πρέπει να κάνω προκειμένου να μου καταβάλει ο ΟΓΑ τα επιδόματα, αφού ο Υπεύθυνος του Υποκαταστήματος Πελοποννήσου στην Τρίπολη αλλά και ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ στην Καλαμάτα που διαμένω, από τον Φεβρουάριο ως σήμερα δεν μου έχουν δώσει πειστική απάντηση και λύση στο πρόβλημά μου. Να σημειωθεί ότι αυτοί οι «κύριοι» εμπαίζοντάς με, μου αναφέρουν πως δεν υπάρχουν τα στοιχεία μου στους Η/Υ του ΟΓΑ, παρόλο που πριν από 2 εβδομάδες μου αποστείλανε την Βεβαίωση των εισπραχθέντων του 2011 για φορολογική χρήση σ!

την οποία υπογράφει η Κα Παναγιώτα Κανάκη.

4) Διαπίστωσα ότι στην εν λόγω Βεβαίωση, έχει γίνει λάθος σε ένα γράμμα στο επώνυμό μου. Παρόλα αυτά ο αριθμός της ταυτότητά μου του ΟΓΑ είναι σωστός. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να μην υπάρχει το όνομά μου όπως μου λένε;

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ