2013-08-13 17:57:12
Φωτογραφία για Επισκέψεις και αυτοψία ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκου Γεροντόπουλου στις κατασκηνώσεις της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ)
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος πραγματοποίησε επισκέψεις στις δυο κατασκηνώσεις της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού στην Μαλεσίνα Φθιώτιδας και την Επανωμή Θεσσαλονίκης, οι οποίες έως το 2009, οπότε και ανεστάλη η λειτουργία τους, χρησιμοποιούνταν για την φιλοξενία νεαρών ομογενών από όλα τα μέρη του κόσμου.

Ο κ. Γεροντόπουλος ζήτησε από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να καταθέσουν άμεσα συγκεκριμένες προτάσεις και στοιχεία σχετικά με τα χρήματα που απαιτούνται για τα έργα βελτίωσης και συντήρησης και τον απολογισμό της εφαρμογής των προγραμμάτων φιλοξενίας παιδιών από το εξωτερικό ως το 2009 καθώς και όλα τα άλλα δεδομένα που είναι απαραίτητα προκειμένου να ληφθεί η απόφαση για το δέον γενέσθαι.

Οι δυο κατασκηνώσεις στην Μαλεσίνα και την Επανωμή ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας και έχουν παραχωρηθεί ως το 2025 στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού.


Τα έργα συντήρησης και βελτίωσης που πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις της Επανομής, αναλύουν στον κ.Γεροντόπουλο οι δυο φύλακες-υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού

 

Ο φύλακας της κατασκήνωσης στην Μαλεσίνα, ενημερώνει τον κ.Γεροντόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της ΓΓΑΕ πρέσβη κ.Μαρκαντωνάτο για την κατάσταση των εγκαταστάσεων.

 Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην κουζίνα των κατασκηνώσεων της Επανομής, όπως εξηγούν στον Υφυπουργό Εξωτερικών οι δυο φύλακες.

Ο ΥΦΥΠΕΞ Κυριάκος Γεροντόπουλος επιθεωρεί στην κατασκήνωση της Μαλεσίνας τους θαλάμους μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΓΓΑΕ Πρέσβη Γεώργιο Μαρκαντωνάτο, τον Διευθυντή του Διπλωματικού του Γραφείου Γεώργιο Αρναούτη και την Προϊσταμένη Διοικητικής Υποστήριξης της ΓΓΑΕ Σοφία Ηρακλείδου

  Ο Υφυπουργός Εξωτερικών με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης των εγκαταστάσεων στην Μαλεσίνα. Δίπλα του ο Γενικός Διευθυντής της ΓΓΑΕ Πρέσβης Γεώργιος Μαρκαντωνάτος, ο Διευθυντής του Διπλωματικού του Γραφείου Γεώργιος Αρναούτης και η Προϊσταμένη Διοικητικής Υποστήριξης της ΓΓΑΕ Σοφία Ηρακλείδου       
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάντο όπως ο ΓΑΠ...!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάντο όπως ο ΓΑΠ...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ