2013-08-13 09:41:04
Φωτογραφία για Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή twitter
Η εφαρμογή Twitter για τις iOS συσκευές δέχτηκε μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση. Στα νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης δύο σταδίων ταυτοποίησης, σε συνδυασμό με βελτιώσεις για την εύρεση και προβολή φωτογραφιών.

Οι χρήστες του Twitter μπορούν να εγγραφούν και να διαχειρίζονται την log in επαλήθευση τους μέσω της εφαρμογής και δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν SMS ή να δώσουν στο Twitter τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την login επαλήθευση έχουν επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των κωδικών τους σε περίπτωση που χάσουν την συσκευή τους.

Επίσης οι χρήστες μπορούν να δουν τις φωτογραφίες κάποιου άλλου χρήστη σε μια γκαλερί, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του προφίλ τους.

Πατήστε «Δείτε περισσότερες φωτογραφίες», όταν κοιτάζοντας το προφίλ κάποιου για να μεταβείτε στην έκθεση των φωτογραφιών του.

Η ενημερωμένη έκδοση τέλος δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο πάνω στους καταλόγους τους. Οι χρήστες μπορούν τώρα να δημιουργήσουν νέες λίστες και να επεξεργαστούν τις υπάρχουσες.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και μικρότερες βελτιώσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ