2013-08-12 21:37:02
Φωτογραφία για H σημαία των «Πυλώνων Αλληλεγγύης» κυματίζει στο κτίριο της Γέφυρας - Φωταγωγημένη σήμερα
Επέτειο γενεθλίων την ίδια μέρα με τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» έχει και η Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σαν σήμερα το 2010 και έχει έκτοτε επικεφαλής τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο.

Οι «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» αποτελούνται σήμερα από 50 φορείς της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, που δραστηριοποιούνται συντονισμένα για την εξασφάλιση πόρων και άλλων υλικών και άυλων βοηθειών υπέρ των αδυνάτων της κοινωνίας.

Η φετινή κεντρική επετειακή τους εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο που θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρόνο.

Λόγω της επετείου, η σημαία της Ε.Κ.Φ. «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» κυματίζει σήμερα έξω από το κτίριο διοίκησης της Γέφυρας, πλάι στο σταθμό διοδίων του Αντιρρίου.

Ο διακοσμητικός φωτισμός της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» θα ενεργοποιηθεί κατ’ εξαίρεση απόψε λόγω της 9ης επετείου γενεθλίων της.

Έτσι – σε συνδυασμό με τη «βροχή πεφταστεριών» - μία βόλτα στη Ζεύξη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για μία ξεχωριστή αυγουστιάτικη νύχτα.

Η ρύθμιση αυτή είναι μία από τις "εκπλήξεις" που είχαν προαναγγελθεί σήμερα το πρωί.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ