2013-08-12 21:28:04
Φωτογραφία για Απ. Γκλέτσος: Τους χάλασε τη σούπα η πρόταση - προσφορά της Βιργινίας Στεργίου
"Άλλοι κοιτάζουν να τ΄ αρπάξουν από το δημόσιο και άλλοι θέλουν να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους. Το θέμα είναι τι κάνουν οι αρμόδιοι...", λέει ο Απόστολος Γκλέτσος, σχολιάζοντας... την πρόταση, που κατέθεσε στον Υπουργό Υγείας η Βιργινία Στεργίου, για να αναλάβει αμισθί την διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας.

Η πρόταση - προσφορά από την Βιργινία Στεργίου κατατέθηκε πριν περίπου δυο εβδομάδες στον Άδωνι Γεωργιάδη και κοινοποιήθηκε και στο γραφείο του πρωθυπουργού, ωστόσο ακόμη δεν υπάρξει αντίδραση από το Υπουργείο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για το συγκεκριμένο θέμα:

" Την ίδια ώρα που κάποια golden boys καταθέτουν πλαστά πτυχία για να ξεζουμίσουν το δημόσιο με παχυλούς μισθούς, φαίνεται ότι υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Όμως πολύ φοβάμαι ότι η πρόταση της Βιργινίας Στεργίου να αναλάβει αμισθί την διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας τους χάλασε τη "σούπα". Σίγουρα κάποιον ή κάποια "κολλητή" ετοίμαζαν και τους ανέτρεψε τα σχέδια. Τι λένε ο υπουργός, οι βουλευτές και λοιποί παράγοντες του τόπου. Αναρωτιέμαι γιατί δεν παίρνουν θέση και γιατί δεν αξιοποιούν ικανά στελέχη που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους και τη χώρα.

Εννοείται ότι στηρίζω και υπερθεματίζω την πρόταση της Βιργινίας, την οποία γνωρίζω και εκτιμώ ιδιαίτερα αφού είναι και από την ανατολική Φθιώτιδα.....", είπε μεταξύ άλλων στο LamiaReport , ο Δήμαρχος Στυλίδας.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ