2013-08-11 20:01:12
Φωτογραφία για «ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΣΙΣΟΚΟ...»
Οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν είχαν συνάντηση την Κυριακή με την πλευρά του Μοχάμεντ Σισοκό με τον Αφρικανό να ετοιμάζεται για... αποχώρηση. Ολυμπιακός και Κάρντιφ ένα βήμα πιο μπροστά από όλους τους άλλους Οι Γάλλοι υπογράμμιζαν σε δημοσιεύματά τους την Κυριακή πως... «ο Σισοκό ετοιμάζει βαλίτσες καθότι μετά από νέα επαφή που έγινε την Κυριακή είναι δεδομένο πως θα φύγει».

Ο Μοχάμεντ Σισοκό συνεχίζει να έχει μεγάλες αξιώσεις όσον αφορά τις ετήσιες αποδοχές του, όμως οι Γάλλοι εκτιμούν πως μετά και την πίεση της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν θα τις ρίξει αρκετά.

Οι Παριζιάνοι του διεμήνυσαν πως θα πρέπει να βρει άμεσα ομάδα που να μπορεί να καλύπτει και εκείνον αλλά και να δώσει τα χρήματα που θέλουν οι ίδιοι. Γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός και η Κάρντιφ είναι οι ομάδες που ασκούν το πιο μεγάλο πρέσινγκ για τον διεθνή παίκτη και ό,τι είναι πιο μπροστά σε σχέση με τους άλλους ενδιαφερόμενους, ενώ εκτιμούσαν πως οι δύο πιθανοί του προορισμοί είναι η Αγγλία ή η Ελλάδα.

Όσο για την.... εναλλακτική των ερυθρόλευκων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βάση πάντα των όσων μεταδίδουν οι Γάλλοι, ο Σαμπού Γιαταμπαρέ είναι η αμέσως επόμενη επιλογή τους σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Σισοκό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ