2013-08-09 19:15:03
Φωτογραφία για Εκλογές θέλει ο Πύρρος Δήμας
Στη δίνη της διοικητικής κρίσης έχει περιπέσει η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) της οποίας το ΔΣ εμφανίζεται διχασμένο σε ένα σκηνικό εμφυλίου πολέμου. Μετά την καταγγελία των αντιπολιτευομένων τον κ. Πύρρο Δήμα για... «απειλές και χειροδικία κατά του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Σκιαδά» ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ απάντησε ότι πίσω από την αντιπολιτευτική κίνηση βρίσκεται η προσπάθεια για ανατροπή του και η αντίδραση μελών του ΔΣ για τα χαμένα προνόμια που απολάμβαναν επί σειρά ετών.

Οι συσχετισμοί αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της ομοσπονδίας θυμίζουν ισορροπία τρόμου καθώς οι δύο πλευρές μοιάζουν να είναι ισοδύναμες. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση είναι ο α' αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Γερακάρης ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτησή του επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με την πλευρά του κ. Δήμα η παραίτηση δεν έχει γίνει αποδεκτή και δεν έχει, έτσι, επισημοποιηθεί. Οι «αντιπολιτευόμενοι» όμως επικαλούνται την πρωτοκόλληση της παραίτησης και έσπευσαν μάλιστα να εμφανίσουν ως μέλος του ΔΣ τον α' αναπληρωματικό σύμβουλο κ.Χατζησαββίδη, ο οποίος υπογράφει και την καταγγελία κατά του κ
. Δήμα. Με την προσθήκη του κ. Χατζησαββίδη η αντιπολίτευση μετράει 8 συμβούλους και θεωρεί ότι είναι σε θέση να ζητήσει αλλαγή του προεδρείου και την αποκαθήλωση του τρις χρυσού ολυμπιονίκη.

Μπροστά σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση ο κ. Δήμας φαίνεται να σκέφτεται την άμεση προσφυγή στις κάλπες και στην ετυμηγορία των σωματείων εφαρμόζοντας το δόγμα «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ φέρεται αποφασισμένος ενώπιον των σωματείων να αποκαλύψει την κατάσταση που αντιμετώπισε στην ομοσπονδία και να προβεί σε σοβαρές καταγγελίες κατά των «αντιφρονούντων» και κυρίως του γενικού γραμματέα κ. Νίκου Σκιαδά.

Το Βήμα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ