2013-08-09 09:41:28
Φωτογραφία για Τι κέρδισε η Ελλάδα στον Λευκό Οίκο
Η αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού από τον Μπαράκ Ομπάμα, το... μήνυμα κατά της λιτότητας με αποδέκτη την Άνγκελα Μέρκελ, η ανεργία, οι επενδύσεις, ο αγωγός TAP, το φυσικό αέριο, η Μεσόγειος, το Κυπριακό.... Θέμα στην ατζέντα της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα. 

Τα προφανή...

Αυτό που ενδιαφέρει είναι τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις των δυο ηγετών. «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ευχαριστημένος από τη συνάντηση» είπε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Τι κέρδισε τελικά η Ελλάδα; Τα θερμά λόγια του Αμερικανού προέδρου για την προσπάθεια και τις θυσίες σε οικονομικό επίπεδο. Και το μήνυμα στη Μέρκελ κατά της λιτότητας. Το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους φαίνεται όλο και πιο βέβαιο. Αλλά όλα θα κριθούν μετά τις εκλογές στη Γερμανία στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η μεγάλη παρτίδα σκάκι παίζεται στην ενέργεια. Οι ΗΠΑ βλέπουν τη Μεσόγειο σαν τον νέο... Περσικό Κόλπο και θέλουν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Η συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ δεν τους αφήνει αδιάφορους, ίσα ίσα...

Περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ