2013-08-08 11:12:11
Φωτογραφία για H απάντηση του Κασιδιάρη για τη σβάστικα στο χέρι του
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας για την σβάστικα στον αριστερό του ώμο έκανε λόγο για "μείζον πολιτικό θέμα" που προέκυψε καθώς "κάποιοι ανόητοι και ανθέλληνες αμφισβήτησαν την ελληνικότητας της σβάστικας".

"Επειδή τα λόγια συνθλίβονται από την αλήθεια που εμπεριέχουν οι εικόνες, θα παραθέσω ως απάντηση μία σειρά έργων της αρχαίας ελληνικής τέχνης. Έτσι απλά, για να καταρρεύσει η γελοία προπαγάνδα δεκαετιών, που μοναδικό σκοπό έχει να αμαυρώσει τη μοναδική ιδέα που οδηγεί τα έργα, τις πράξεις και τις ζωές μας" δηλώνει, συμπληρώνοντας ότι "η ιδέα αυτή είναι η Ελλάδα".

Τέλος ο κ. Κασιδιάρης χρησιμοποιεί τον όρο "καραγκιόζηδες" για "όσους μιλάνε για «απαγορευμένο σύμβολο»" και "υπενθυμίζει ότι "η λήψη και δημοσίευση φωτογραφιών χωρίς την έγκριση των προσώπων που απεικονίζονται είναι πράξη παράνομη".

"Σε μία περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα, κάποια δεκανίκια του πολιτικού κατεστημένου μεταχειρίζονται τις πιο άθλιες και χαμηλού επιπέδου μεθόδους για να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να πουλήσουν τις φυλλάδες τους. Θα τα πούμε με όλους αυτούς εν ευθέτω χρόνω…" προειδοποιεί.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες που περιλαμβάνει το δελτίο Τύπου του κ. Κασιδιάρη είναι οι εξής:
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ