2013-08-05 19:16:34
Φωτογραφία για ΕΙΔΕ... ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν σταματά να επιμορφώνεται στοχεύοντας στο να μαθαίνει διαρκώς πολλά πράγματα για την προπονητική. Για τον λόγο αυτό παρακολούθησε μέρος της προετοιμασίας της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η εξαιρετική σχέση των Βαλβέρδε-Νικοπολίδη είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Ο μεν πρώτος θεωρεί τον Νικοπολίδη έναν εκ των καλύτερων γκολκίπερ με τους οποίους δούλεψε ποτέ ενώ ο δεύτερος έχει την καλύτερη γνώμη για τον Ισπανό και ως προπονητής και ως άνθρωπο.

Ο παλαίμαχος πορτιέρε λοιπόν είναι εδώ και πέντε ημέρες στο Μπιλμπάο όπου και είδε από κοντά προπονήσεις και φιλικά προετοιμασίας της Αθλέτικ. Στόχος του ήταν η περαιτέρω προσωπική του προπονητική επιμόρφωση.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έμπειρος γκολκίπερ και πρωταθλητής Ευρώπης είχε την δυνατότητα να μιλήσει εκτενώς και σε πολύ καλό κλίμα με τον Ισπανό προπονητή για το ποδόσφαιρο, τις τακτικές που ακολουθούνται. Συζήτησαν βέβαια και για πολλά άλλα θέματα.


Ο Νικοπολίδης θα μείνει στην Ισπανία για 5 με 6 ημέρες ακόμα ενώ παρότι ήθελε να δει και άλλα φιλικά τεστ της Μπιλμπάο αυτό δεν είναι εφικτό λόγω των μεγάλων αποστάσεων. Η ομάδα της Αθλέτικ κάνει επιδιορθώσεις στο γήπεδό της αυτήν την περίοδο και έτσι οι μετακινήσεις για αγώνες είναι αρκετές.

Όσο για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού εκτός του ότι αποκόμισε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από την δουλειά του Βαλβέρδε και στην Ισπανία αποτέλεσε και πόλο έλξης των τοπικών δημοσιογράφων. Εκείνος από την μεριά του είχε να πει τα καλύτερα για τη νέα αυτή εμπειρία που βίωσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ