2012-04-07 10:36:04
Φωτογραφία για Συνελήφθη ταξιτζής για μεταφορά λαθρομεταναστών με προορισμό τη Θεσσαλονίκη
Συνελήφθη, εχθές στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 35χρονος, κατηγορούμενος για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών από το Αφγανιστάν...ηλικίας 32, 18, 19 και 22 ετών αντίστοιχα, με προορισμό την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, εχθές τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, εντόπισαν να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ένα ταξί και το ακινητοποίησαν στα διόδια Θηβών, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Εντός του οχήματος επέβαιναν οι τέσσερις Αφγανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν διότι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ επίσης συνελήφθη και ο 35χρονος οδηγός, που είχε αναλάβει τη μεταφορά τους από περιοχή της Αττικής με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, έναντι του χρηματικού αντιτίμου των 500 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το όχημα, ως μέσο διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των τεσσάρων Αφγανών. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ