2013-07-29 10:50:03
Φωτογραφία για Καρό πουκάμισο και το καλοκαίρι! 5+1 τρόποι να το φορέσεις
Τα αγαπημένα σκωτσέζικα prints πρωταγωνιστούν και στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και απογειώνουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις πρωί-βράδυ.Ένα απλό καρό πουκάμισο μπορεί να αναβαθμίσει στο λεπτό το κάθε σου σύνολο, αρκεί να φορεθεί σωστά.

Για το καλοκαίρι επένδυσε σε ένα copped πουκάμισο που δένει στη μέση! Είναι το πιο hot κομμάτι της σεζόν και συνδυάζεται με τα πάντα, από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο.

Αν ένα τόσο κοντό τοπ σου μοιάζει τολμηρό, πόνταρε σε ένα πουκάμισο σε loose γραμμή με έντονα καλοκαιρινά χρώματα, όπως το φούξια ή το μπλε ρουά.

Δες 5+1 τρόπους να φορέσεις με στυλ το κομμάτι:

#1 Retro look

Το κοντό πουκαμισάκι που δένει στη μέση, συνδυάζεται τέλεια με μια πλισέ ή σε Α γραμμή μάξι ή μίντι φούστα και pumps σε έντονο χρώμα!

#2 Chic Update

Αναβάθμισε το office look σου βάζοντας χρώματα στη γκαρνταρόμπα σου! Ένας ιδανικός συνδυασμός είναι η κίτρινη super trendy πένσιλ φούστα με μπλε καρό πουκάμισο και nude ψηλοτάκουνα.


#3 Summer in the City

Για τις casual καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, πόνταρε σε καρό φούξια ή έντονο κόκκινο πουκάμισο και ταίριαξε το απλά με το τζην σορτσάκι και τα flip flops σου. 

#4 Rock n’ roll

Φόρεσε το καρό σου πουκάμισο σαν ελαφρύ πανωφόρι και απογείωσε ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Ένα τζην σορτς με τρουκς είναι ο σύμμαχος σου για τέλειες rock εμφανίσεις πρωί-βράδυ.

#5 Mix and Match…τάσεων!

1 σύνολο με 3 τάσεις! Το ιδανικό outfit του καλοκαιριού: η wrapped λευκή φούστα ταιριάζει ιδανικά με το χαλαρό ακρό πουκάμισο και τα ψηλοτάκουνα ankle strap.

#6 As simple as that Ένα baggy τζην γίνεται κάθε σεζόν σύμμαχος για απαράμιλλο στυλ. Φόρεσε το καρό πουκάμισό σου και τις υπέρκομψες γόβες σου, και σου εγγυώμαι ότι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ