2013-07-29 00:18:25
Φωτογραφία για Κάτι τρέχει με Alonso και Red Bull!
Ένα δημοσίευμα που φιλοξενείται στο Κυριακάτικο φύλλο της Sport Bild «άναψε» φωτιές στο πάντοκ του Hungaroring.

Σύμφωνα με αυτό, ο μάνατζερ του Fernando Alonso, Luis Garcia Abad συναντήθηκε με τον Christian Horner την Παρασκευή 26/7 και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από το 2014!

Το ραντεβού που έγινε στο motorhome της Red Bull επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές, με τον Abad να τονίζει ωστόσο πως το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το μέλλον του συμπατριώτη του Carlos Sainz Jr που αγωνίζεται στο GP3 και τον οποίο επίσης εκπροσωπεί. Ο Horner από την άλλη δεν διέψευσε ότι συζητήθηκε η περίπτωση του Alonso.

Η Marca παρουσιάζει φωτογραφία από τη συνάντηση στην οποία μπορεί κανείς να αναγνωρίσει και τον 2 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του WRC, Carlos Sainz.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, το στενό περιβάλλον του Alonso ξεκαθαρίζεται πως δεν υφίσταται κανένα θέμα με την Red Bull. «Ο Fernando στην Red Bull; Ναι αλλά μόνο όταν η Red Bull δώσει το Νο2 στον Vettel», σχολιάζει με ειρωνική διάθεση κοντινό πρόσωπο του Iσπανού στην εφημερίδα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 32χρονος πιλότος επανέλαβε πως είναι χαρούμενος στη Scuderia. Θυμίζουμε ότι συμβόλαιο του Ισπανού 2 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τη Ferrari λήγει στα τέλη του 2016. Ο ίδιος μάλιστα είχε ξεκαθαρίσει πριν λίγο καιρό ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Ferrari.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ