2013-07-28 02:46:41
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΣΚΑΕΙ» ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ Ο ΧΕΡΣΤΟΝ
Ο Μικαέλ Ζελαμπάλ χάθηκε κι ο Καρτιέ Μάρτιν έγινε... εκ νέου το φαβορί για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμα του το "gazzetta.gr" μάλιστα, έγινε βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη της τάξεως των $500.000.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης κατέθεσαν την πρότασή τους στον τέως φόργουορντ των Τίμπεργουλβς, η οποία θα του απέφερε €400.000, αλλά ο 30χρονος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, όπου θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Χίμκι. Η μοσχοβίτικη ομάδα δεν του είναι άγνωστη, καθώς απ' τον Ιανουάριο του 2012 έως το τέλος εκείνης της χρονιάς είχε αγωνιστεί με την φανέλα της.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις παικτών για το κενό του Κώστα Παπανικολάου, καθώς μετά τον Τζο Ινγκλς (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και τον Ντέιβιντ Μος (προς Αρμάνι Τζινς Μιλάνο) χάθηκε ακόμη ένας μεταγραφικός του στόχος.

Ο Καρτιέ Μάρτιν κέρδισε το χαμένο έδαφος και ξανάγινε το φαβορί, ιδίως απ' τη στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, η νέα πρόταση του Ολυμπιακού φτάνει στις $500.000 (€375.000). Ο 29χρονος Αμερικανός εξ αρχής ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα κι επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Τον τέως παίκτη των Γουίζαρντς ακολουθεί ο Μαλίκ Χέρστον...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ