2013-07-27 20:34:42
Φωτογραφία για Nίνα Λοτσάρη: Νομίζω ότι οι πληγές του χωρισμού μου δεν θα κλείσουν ποτέ
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Ελληνίδα performer, η οποία άνοιξε την καρδιά της στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ! weekly και μίλησε για τον χώρισμό της με τον πατέρα των παιδιών της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

"Νομίζω ότι οι πληγές του χωρισμού μου δεν θα κλείσουν ποτέ. Δεν το ξεπερνάς. Μπορεί να προχωράς στη ζωή σου, αλλά τόσο σημαντικά κεφάλαια δεν κλείνουν ποτέ. Αυτό που μπορείς να κάνεις μόνο είναι να απαλύνεις τις πληγές. Θα είναι πάντοτε όμως ανοιχτές".

Αυτά τα λόγια διάλεξε η Νίνα Λοτσάρη για να περιγράψει αυτό που βιώνει. Να υπενθυμίσουμε πως με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν πέρυσι.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα απασχολούσε τόσο πολύ ο χωρισμός μου. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο ζήτημα το γεγονός ότι ξαφνικά άλλαξε το σκηνικό της προσωπική ζωής. Με άφησε άναυδη".

Ωστόσο, η σχέση των δύο πρώην είναι κάτι παραπάνω από καλές. "Για μένα το κεφάλαιο "Κωνσταντίνος" δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομα. Επιπροσθέτως, σαφέστατα ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε στη δουλειά. Είμαστε αχτύπητο δίδυμο".

Έχοντας διάθεση για αυτοκριτική η Νίνα Λοτσάρη παραδέχθηκε πως αν έγιναν λάθη από την πλευρά της ήταν ασυνείδητα. "Δεν θα μπορούσα να βλάψω ποτέ τον άνθρωπο μου ή τα παιδιά μου".

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ