2013-07-27 20:31:04
Φωτογραφία για Μακελειό σε πολυκατοικία στη Φλόριντα
Με αίμα βάφτηκε το πάτωμα διαμερίσματος σε συγκρότημα κατοικίων στη Φλόριντα των Η.Π.Α., με έξι ανθρώπους (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες) να πέφτουν νεκροί από τα πυρά ενόπλου τις πρώτες πρωινές ώρες, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας (SWAT) πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ένοπλο, ο οποίος είχε «ταμπουρωθεί» σε διαμέρισμα στο προάστιο Χαϊλία, έχοντας μαζί του εκείνη τη στιγμή δύο ομήρους. Πριν την επέμβαση των αστυνομικών, υπήρξαν διαπραγματεύσεις χωρίς όμως ευνοϊκή κατάληξη. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

«Η ομηρία ξεκίνησε στι 18.30 το απόγευμα (τοπική ώρα Η.Π.Α. - 01.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος). Την ώρα που τα μέλη της SWAT μπήκαν μέσα στο δωμάτιο, μαζί του είχε μια γυναίκα και έναν άνδρα», εξήγησε σε δηλώσεις του στο Associated Press ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Eddie Rodriguez.

Πέντε πτώματα εντοπίστηκαν μέσα στο διαμέρισμα, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σε παρακείμενο οδό, ο οποίος φαίνεται να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ