2013-07-27 00:27:05
Φωτογραφία για «Είτε με Προεδρικά Διατάγματα είτε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση επιχειρεί προκλητικά να λύσει τα χέρια της»
Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η κατάθεση στη Βουλή τροπολογία η οποία επιτρέπει... αλλαγές σε φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου με την έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων.

«Είτε με Προεδρικά Διατάγματα είτε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η κυβέρνηση επιχειρεί προκλητικά να "λύσει τα χέρια της" για να υλοποιήσει πιο γρήγορα τα αντιλαϊκά μέτρα, να καταργήσει φορείς του δημοσίου και να απολύσει δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «η πολιτική της κυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με τις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ, που ζητούν περισσότερους ανέργους, περισσότερους απασχολήσιμους με μισθούς πείνας, περισσότερους εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα».

«Χρειάζεται ενιαίος αγώνας εργαζομένων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας», καταλήγει το ΚΚΕ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ