2013-07-25 03:19:13
Φωτογραφία για Είναι τρελοί αυτοί οι Βρετανοί - Υστερία για το βασιλικό μωρό - Εξωφρενικά στοιχήματα παίχτηκαν στους μπουκ για το όνομα του παιδιού!
Η αναμονή τελείωσε για τους βασιλόφρονες μαζί και η ανυπομονησία και οι προβλέψεις για το... όνομα του βασιλικού μωρού -αλλά για κάποιους, η καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες μπίζνες.

Η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William αποκάλυψαν ότι είχαν ονομάσει τον πρωτότοκο τους George Alexander Louis δύο ημέρες μετά τη γέννηση του πρίγκιπα τη Δευτέρα.

Η αναμονή έγινε ευνοϊκά δεκτή από τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων, οι οποίοι έχουν λάβει πάνω από £ 1.600.000 (2,46 δις δολάρια) στοιχήματα για το όνομα του μωρού από την Τετάρτη.

Η Ladbrokes, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας, εκτιμάται ότι είχε λάβει πάνω από £ 360.000 στοιχήματα για το βασιλικό μωρό δύο ημέρες μετά τη γέννηση.«Ήταν το πιο δημοφιλές γεγονός στην αγορά που έχουμε προσφέρει ποτέ, εκτός των αθλητικών εκδηλώσεων," είπε στο CNBC ο David Williams, επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της Ladbrokes. «Η όρεξη δεν έχει προηγούμενο."


Εκείνοι που αισθάνονταν τυχεροί στοιχημάτιζαν ότι το μωρό θα μπορούσε να πάρει από τα ονόματα όπως το George-το φαβορί με 2 προς 1 ή και πιο ασυνήθιστες επιλογές όπως Elvis και Barack.

Η ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power, επίσης ανέφερε ότι η ζήτηση είχε εκτοξευθεί."Υπήρξε πολλή δραστηριότητα από τότε που ανακοινώθηκε ότι το μωρό ήταν αγόρι," ένας εκπρόσωπός της δήλωσε CNBC.Οι πελάτες που είχαν τοποθετηθεί γύρω από £ 500.000 σε στοιχήματα μωρό με την εταιρεία."H ζήτηση μας άφησε άναυδους" είπε ο Joe Grilly της εταιρίας στοιχημάτων William Hill.

scottishbetting.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ