2013-07-24 19:53:26
Φωτογραφία για Πάτρα-Tώρα: Έπιασαν επ αυτοφώρω εμπρηστή στο Καστρίτσι!
Οχι μιά, όχι δύο, αλλά τέσσερις φωτιές είχε βάλει στην περιοχή του Καστριτσίου μια γυναίκα(!) η οποία από νωρίς σήμερα πρωί βάλθηκε να κάψει το την περιοχή καθώς επιχείρησε τουλάχιστον σε 4 διαφορετικά σημεία να ξεκινήσει πυρκαγια με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Σύμφωνα μ πληροφορίες της Πελοποννήσου, κάτοικος της περιοχής του Κ. Καστριτσίου ο οποίος είχε δει ένα γκρι αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή, έδωσε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας και φυσικά το χρώμα και την μάρκα του οχήματος στο οποίο επέβαινε.

Πριν από λίγο και γύρω στις 18.15 άνδρες της πυροσβεστικής, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν έπιασαν επ αυτοφώρω την γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, την στιγμή που ετοιμαζόταν με τα σύνεργά της να βάλει άλλη μια φωτιά στην περιοχή. Αξίζει να αναφέρουμε πως έβαζε τισ φωτιές μόνο με έναν αναπτήρα!

Η γυναίκα-εμπρηστής είχε ξεκινήσει από το πρωί και επιχειρούσε να βάλει φωτιά στην γύρω περιοχή κινούμενη με ένα γκρι όχημα τύπου Renault.

Το πρωί στο Κ. Καστρίτσι χρειάστηκε να επέμβουν 3 οχήματα με 9 άνδρες για να προλάβουν την πρώτη από τις 4 διαφορετικές εστίες φωτιάς του εμπρηστή, η οποία τελικά έκαψε μόνο ένα στρέμα από καλαμιές και ξερά χόρτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ