2013-07-24 19:51:45
Φωτογραφία για Μελέτη: Ζούσα διπλή ζωή
Η τηλεοπτική χρονιά,που έκλεισε στις 12 Ιουλίου, ήταν μια από τις δυσκολότερες για την Ελεονώρα Μελέτη Ήταν μια χρονιά με δυσάρεστα γεγονότα που της κόστισαν ψυχολογικά, σύμφωνα μετο δημοσίευμα του περιοδικού "ΟΚ!".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια, πρόσφατα εξομολογήθηκε σε φιλικό της πρόσωπο: "Κλείστηκα στον εαυτό μου επειδή ένιωθα βαθιά την ανάγκη να επαναπροσδιορίσω ορισμένα πράγματα μέσα μου, να κοιτάξω τις ουσιαστικές μου ανάγκες και τις σχέσεις με τους γύρω μου".

Η εξομόγηση συνεχίζεται με την 34χρονη παρουσιάστρια να παραδέχεται: "Κάποια στιγμή στη ζωή σου γίνεται κάτι που σε φέρνει στο σημείο μηδέν και τότε ξυπνάς και θέλεις να κάνεις αλλαγές εσωτερικές και εξωτερικές".

Φαίνεται, τουλάχιστον από τις φωτογραφίες, ότι η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε αλλαγές και βρήκε τον παλιό καλό της εαυτό.

Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη, θα παραδεχθεί σε φιλικό της πρόσωπο: "Ήταν μια δύσκολη χρονια, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών, με δυσάρεστα γεγονότα που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά και διαδεχόταν το ένα το άλλο. Η δουλειά που κάνουμε απαιτεί να μην περνάει τίποτα από όσα νιώθουμε προς τα έξω. Αυτό με έκανε να πιεστώ πολύ και να ζω μια διπλή ζωή: μία της απόλυτης έκθεσης μέσω της δουλειάς και μία μέσω της απόλυτης κατάρρευσης σε προσωπικό επίπεδο".

Η Ελεονώρα, όμως, τα άφησε όλα πίσω της και είναι αποφασισμένη να περάσει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της.

Πηγή: ΟΚ!
Troktiko2
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ