2012-04-07 00:47:10
Φωτογραφία για Nέες τεχνολογίες κατά του καρκίνου
Ένας από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους επιστήμονες στη μετασοβιετική Ρωσία, ο Βίκτωρ Κεσελάβα, γιατρός ογκολόγος, θα βρίσκεται το Σάββατο στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, στο πλαίσιο μιας... επιστημονικής συνάντησης.

Ο κ. Κεσελάβα, ο οποίος ειδικεύεται στη θεραπεία μορφών καρκίνου μέσω της μεθόδου Virus Therapy, τη χρήση δηλαδή γνωστών ιών που καταπολεμούν καρκινικούς όγκους, έχει αναλάβει τη δημιουργία διεθνούς κέντρου θεραπείας του καρκίνου στη Μόσχα.

Με αιχμή τις νέες τεχνολογίες και στη βάση των συσσωρευμένων εμπειριών από αντίστοιχα κέντρα στην Αγγλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Λιθουανία και το Ισραήλ, ο Βίκτωρ Κεσελάβα φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα θεραπευτικό κέντρο, το οποίο θα συνεργάζεται με όλα τα υπόλοιπα, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός.

Η στοχευμένη και εξατομικευμένη θεραπεία μορφών καρκίνου στη βάση των νέων ανακαλύψεων στη μοριακή βιολογία και τη γενετική. Το στοίχημα είναι μεγάλο αλλά και οι στόχοι της επιστημονικής και πολιτικής ελίτ της Ρωσίας είναι -ως φαίνεται- υψηλοί.

Η δημιουργία του αντικαρκινικού αυτού διεθνούς κέντρου εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης των τομέων νέας τεχνολογίας στη Ρωσία, στο «Ρωσικό Silicon Valley δηλαδή, σχέδιο που αποτελεί διακαή πόθο τόσο του πρώην όσο και του επερχόμενου προέδρου, του διδύμου, Πούτιν-Μεντβέντεφ.
dete.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ