2013-07-23 20:58:59
Φωτογραφία για ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ... ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία τους στο Ρέντη.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και με το απογευματινό πρόγραμμα, το οποίο διεξήχθη στις 19:00, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους. Δούλεψαν ξανά πολύ με την μπάλα στα πόδια τους, κάνοντας αρκετές ασκήσεις τεχνικής, κυκλοφορίας, κατοχής και τακτικής.

Άρχισαν με το… παραδοσιακό «κορόιδο», για ζέσταμα, χωρισμένοι σε γκρουπ. Αμέσως μετά έκαναν ασκήσεις ελέγχου και σωστής μεταβίβασης της μπάλας, σε γρήγορο τέμπο. Συνέχισαν το πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Η τακτική δεν έλειψε, με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες και να παίζουν (με διαρκείς οδηγίες και όχι ελεύθερα) δίτερμα. Σε πρώτο πλάνο ήταν η σωστή ανάπτυξη και η πίεση προς τον αντίπαλο.

Με ελαφριές ενοχλήσεις στη γάμπα ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, αλλά έκανε μόνος του έντονο αερόβιο στο γήπεδο. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά διπλή προπόνηση, στις 09:00 και στις 19:00. Ως γνωστόν την Πέμπτη η ομάδα μας αναχωρεί για τη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ