2013-07-23 20:47:43
Φωτογραφία για ΜΕ... ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο Ολυμπιακός στις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν και είναι σαφές πως οι ελλείψεις σε αυτό το πρώτο στάδιο θα είναι πολλές λόγω του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία.

Οι «ερυθρόλευκοι», αφού περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, θα μαζευτούν στο ΣΕΦ για τις πρώτες προπονήσεις, από τις οποίες θα απουσιάζουν οι Έλληνες διεθνείς (Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου, Σλούκας και Κατσίβελης) καθώς επίσης και ο Σλοβένος Μίρζα Μπέγκιτς. Στην Ελλάδα θα βρίσκονται οι Αμερικανοί, ενώ κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι Μάντζαρης και Μαυροειδής.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα ενισχυθεί με βοηθητικούς παίκτες, με περιπτώσεις που δεν έχουν βρει ομάδα και θέλουν να κάνουν προετοιμασία ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στις 4 Σεπτεμβρίου οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ πέραν του τουρνουά της Πάτρας (με Απόλλωνα, Ρέθυμνο και Μοντεγκρανάρο), θα κλειστούν όπως είναι λογικό κι άλλα δυνατά φιλικά τουρνουά στο εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ