2013-07-23 15:17:04
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Κύμης: Αγωνιστικό κάλεσμα με Λάκη και Γιοκαρίνη
Συναυλία με τους δύο γνωστούς καλλιτέχνες στην κεντρική πλατεία Κύμης. Άσχημα είναι τα μαντάτα σχετικά με το Νοσοκομείο Κύμης, αφού σε συνομιλία του ...Δήμαρχου Κύμης-Αλιβερίου και εκπροσώπου του Συντονιστικού Οργάνου για την Υγεία, με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο τελευταίος τα μάσαγε.

Αρχικά εξέφρασε την αρχική πρόθεση του Υπουργείου για μετατροπή του Νοσοκομείου Κύμης σε Κέντρο Υγείας με Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας, χειρουργεία μιας μέρας, Μονάδα τεχνητού νεφρού και Μονάδα Αποκατάστασης.

Μετά τα επιχειρήματα που ετέθησαν για τη διατήρηση του Νοσοκομείου, ο Υπουργός δεν δεσμεύτηκε για την παραμονή του Γ.Ν.Κύμης ως Γενικού Νοσοκομείου, επιφυλασσόμενος μέχρι την ενδελεχή ενημέρωσή του.

Οι φορείς που συναποτελούν το Συντονιστικό Όργανο για την Υγεία (μεταξύ των οποίων είναι ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου η Ιερή Μητρόπολη Καρυστίας και Σκύρου και το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Κύμης) αποφάσισαν να συγκαλέσουν αγωνιστική συγκέντρωση για την διάσωση του Νοσοκομείου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Κύμης και για να έχει επιτυχία, από πλευράς προσέλευσης κόσμου, συνοδεύεται με συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου ( Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ), Γιάννη Γιοκαρίνη και της Ρεμπέτικης Κομπανίας.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ