2013-07-22 16:15:03
Φωτογραφία για Παίρνει διαστάσεις το θέμα της διάλυσης της Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου
Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση διάλυσης-απορρόφησης της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου και της ανάκλησης της επιδότησης που είχε πάρει για τη δημιουργία ξενώνα στο χώρο της Μονής.

Ήδη ενώ για την υπόθεση της έκδοσης του Π.Δ. διάλυσης της Μονής εκκρεμεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κ. Σαπφώ Κατσανάκη η σχηματισθείσα, κατόπιν εντολής της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Παναγιώτας Φάκου, δικογραφία κατά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, κατόπιν αναφοράς δεκάδων κατοίκων της Ναυπάκτου, διά του δικηγόρου τους Νίκου Αντωνιάδη, η υπόθεση της ανάκλησης της επιδότησης έφτασε στο γραφείο του γνωστού και μη εξαιρετέου … ισόβιου Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή. Με βαρύτατες μάλιστα καταγγελίες από τον γνωστό ιερομόναχο Ιγνάτιο Σταυρόπουλο, καθόλου τυχαίο πρόσωπο, με πολλές περγαμηνές, και ο οποίος είναι διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μπάρι Ιταλίας, υπ. διδάκτωρ Νομικής.


Συγκεκριμένα, με εξώδικη αίτηση-πρόσκληση-διαμαρτυρία (που υπογράφει ο δικηγόρος του Νίκος Αντωνιάδης και κοινοποιείται στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Παναγιώτα Φάκου και στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Χατζηδάκη), η οποία επιδόθηκε την Τετάρτη στον Λ. Ρακιντζή, ο Ιγνάτιος Σταυρόπουλος κατηγορεί ευθέως τον ΓΕΔΔ για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση! Τον αποκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ κλητήρα (!) του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και ότι συνέδραμε τον κ. Ιερόθεο, με τις καταγγελλόμενες αξιόποινες πράξεις του, στην έκδοση απόφασης από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Παναγιώτη Μηταράκη για την ανάκληση της επιδότησης, τον οποίο υφυπουργό επίσης καταγγέλλει για την απόφασή του αυτή (η οποία έχει προσβληθεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών). Τέλος, με έμφαση σημειώνει ότι ήρθε και η ώρα του κ. Λέανδρου Ρακιντζή να δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη!
paron.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ