2012-04-06 21:17:24
Φωτογραφία για Αστέρας:Οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης εξορμούν το Σάββατο για νίκη επί του ΠΑΟ Καλό Νερού…
Μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί του Άρι Καλαμάτας το περασμένο Σάββατο, κλείνει για τον Αστέρα Βαλύρας αύριο η αυλαία του πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας, και οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης, δοκιμάζονται στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, κόντρα στον ΠΑΟ Καλό Νερού.                         

                                Γράφει:Ο ΧΡ.ΠΑΠ

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς, ο Αστέρας θα παραταχθεί με αρκετά νέα παιδιά στην σύνθεσή του ώστε να αποκτήσουν εμπειρία, μακριά από την έδρα μας στο μαρακανά του κάμπου Βαλύρας.

Επίσης, θα τους συνοδέψουν εκτός από τον αθόρυβο κόουτς μας Βαγγέλη Σκουρλέτη (που έχει αναμορφώσει κυριολεκτικά την άλλοτε κραταιά μας ομάδα) το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου o πρόεδρός μας Κωστάρα Γεωργακόπουλος και οι στενοί συνεργάτες του, καθώς και δεκάδες ένθερμοι φίλοι του Αστέρα, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Στο μεταξύ, αξίζει να επισημάνουμε ότι η ιστορική μας ομάδα αντιμετώπισε από την αρχή της σεζόν αρκετά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, τα οποία ξεπεράσθηκαν χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προέδρου Κωστάρα Γεωργακόπουλου και λίγων στενών συνεργατών του. Διαβάστε περισσότερα » notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ