2013-07-18 17:36:13
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ!
Αποφασισμένος για νέες διακρίσεις και μετάλλια εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βαρκελώνης (19/7-4/8) είναι ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Κερκυραίος αθλητής του Ολυμπιακού, που συγκλόνισε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την υπερπροσπάθεια στα 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας, δηλώνει αποφασισμένος να κάνει τους Έλληνες για μία ακόμα φορά υπερήφανους!

"Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση", είπε στο "katimagiko.gr" ο 33χρονος κολυμβητής, παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10χλμ.

"Η περίοδος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν κατά μία έννοια μεταβατική για εμένα, αλλά νιώθω ψυχολογικά και σωματικά έτοιμος για καλές κούρσες. Πολλά θα εξαρτηθούν, βέβαια, και από την κατάσταση των υπολοίπων αθλητών, όμως θα παλέψω για τη διάκριση και ελπίζω για το καλύτερο".

Ο Γιαννιώτης θα λάβει μέρος στους αγώνες των 5χλμ., των 10χλμ. και των 25χλμ. και περιμένει πώς και πώς να ριχτεί στη μάχη! "Τα 25χλμ. είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα έχουν τα 10χλμ., που είναι και το πιο δύσκολο αγώνισμα. Θα δούμε πώς θα νιώθω την ημέρα των αγώνων, σε τι κατάσταση θα βρίσκομαι. Αυτό που μετράει είναι ότι ανυπομονώ να ξεκινήσω την προσπάθεια".


Οι συνθήκες προπόνησης δεν είναι και οι ιδανικές, ωστόσο οι Έλληνες αθλητές είναι μαθημένοι στα δύσκολα. "Κάθε εμπόδιο για καλό. Όλη η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές, εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Προσπαθούμε, όμως, να έχουμε θετική σκέψη και να προσπαθούμε για το καλύτερο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να την αποδεχτούμε".

Να σημειώσουμε ότι η ελληνική εκπροσώπηση στην ανοιχτή θάλασσα της Βαρκελώνης είναι... ερυθρόλευκη υπόθεση, αφού και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (Μαριάννα Λυμπερτά, Αντώνης Φωκαΐδης και Κέλλυ Αραούζου) είναι αθλητές του Ολυμπιακού. Μια πολύ ισχυρή ομάδα, λοιπόν, που έχει τη δυνατότητα να σηκώσει ψηλά τόσο τη γαλανόλευκη, όσο και την ερυθρόλευκη σημαία!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ