2013-07-18 16:30:05
Φωτογραφία για Ηλεία: «Μέσα σε ένα βράδυ έχασα όλη μου τη ζωή…»
Ο 66χρονος Άγγελος Ρουμελιώτης από την Αρήνη Ζαχάρως που είδε όλα τα υπάρχοντά του να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες 3 μήνες μετά ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

«Αυτό που θέλω είναι να έχω κάποια στήριξη να ξανασταθώ στα πόδια μου » λέει στην εφημ.ΠΑΤΡΙΣ ο κ. Ρουμελιώτης που με αυτοθυσία κατάφερε να βγάλει ζωντανές από μέσα από το φλεγόμενο κτίριο (καφενείο και σπίτι) την σύζυγό του και την μητέρα του.

Ο ίδιος υπέστη εγκαύματα β΄ βαθμού και νοσηλεύθηκε για μερικές ημέρες εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Αυτές τις ημέρες φιλοξενείται σε συγγενικό του σπίτι στην Αρήνη, ωστόσο απευθύνει έκκληση μέσω της εφημερίδας μας να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον:

«Ζω με την οικογένειά μου με τα 300 ευρώ σύνταξη που παίρνω από την 1η Ιουλίου. Ένα επίδομα 1000 ευρώ που μου έχει βγάλει ο δήμος Ζαχάρως ακόμα έχει κολλήσει στις γραφειοκρατικές διαδικασίες στους ελεγκτές. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές και πρέπει να δούμε πώς να τα βγάλουμε πέρα.»


Έγιναν όλα στάχτη…!

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς καταστράφηκε ολοσχερώς το διώροφο κτίριο (καφενείο-σπίτι) του 66χρονου στο κέντρο του χωριού. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα κερί ήταν η αιτία να ξεσπάσει πυρκαγιά στο διώροφο σπίτι του 66χρονου Άγγελου Ρουμελιώτη που με αυτοθυσία κατάφερε να βγάλει ζωντανές από μέσα από το φλεγόμενο κτίριο την σύζυγό του και την μητέρα του.

Ο ίδιος υπέστη εγκαύματα β΄ βαθμού και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση όπου με επικεφαλής τον Δ/κτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Νίκο Νικολακόπουλο και έξι οχήματα και δέκα πυροσβέστες έσβησαν την πυρκαγιά ωστόσο οι ζημιές ήταν εκτεταμένες και στους δύο ορόφους…

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη νέα συμφορά που χτύπησε την περιοχή Οι κάτοικοι στο μικρό χωριό του δήμου Ζαχάρως δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη νέα συμφορά που χτύπησε την περιοχή έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές του 2007. Όπως τόνισαν τότε στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ ο Γιώργος Καστρινός «πριν από 4 χρόνια είχε ξεσπάσει ξανά πυρκαγιά στον πρώτο όροφο όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ στάθμευσε απέξω και από άγνωστη αιτία προκλήθηκε φωτιά. Τι να πούμε με αυτή την συμφορά που χτύπησε ξανά το χωριό μας».

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ