2013-07-18 13:22:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Eγκαινιάζεται το καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων
Το Πατρινό Καρναβάλι από την Παρασκευή 19 Ιουλίου θα έχει μόνιμη παρουσία στην πόλη και εκτός καρναβαλικής περιόδου φανερώνοντας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου τη μοναδική και εξέχουσα σημασία του θεσμού για τη ζωή και την ανάπτυξη της πόλης καθώς και την εμβέλειά του εκτός τοπικών συνόρων.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19.30 στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα εγκαινιαστεί το περίπτερο του Πατρινού Καρναβαλιού (carnival kiosk). Η επιλογή του χώρου στην πλατεία Συμμάχων δεν είναι τυχαία αφού βρίσκεται πλησίον του μόλου της Αγίου Νικολάου, όπου συνδέεται με την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού που παραδοσιακά κάθε χρόνο ανανεώνεται το ραντεβού της μεγάλης γιορτής της Πάτρας αλλά και βρίσκεται στο επίκεντρο της διέλευσης των επισκεπτών και των τουριστών (λιμάνι, σιδηροδρομικός σταθμός, σταθμός ΚΤΕΛ).

Στο καρναβαλικό περίπτερο θα υπάρχει το πωλητήριο των επίσημων αναμνηστικών προϊόντων του Πατρινού Καρναβαλιού. Εδώ, ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί αναμνηστικά προϊόντα, πατρινές εκδόσεις με αναφορά στο Καρναβάλι και την Carnival Card.


Τέλος στο χώρο του Καρναβαλικού Περιπτέρου θα λειτουργεί “info-kiosk” προβολής και ενημέρωσης, προκειμένου οι επισκέπτες να πληροφορούνται για τη σημασία, την ιστορία αλλά και τις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Παράλληλα στο χώρο θα πωλούνται εισιτήρια εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Το καρναβαλικό περίπτερο θα αποτελέσει ένα σταθερό σημείο αναφοράς και προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωή της πόλης και ταυτόχρονα μόνιμη διαφήμιση για το θεσμό.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ