2013-07-17 14:00:09
Φωτογραφία για ΓΚΑΝΤΕΑΝ : ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΖΑΝΙ
Εκπρόσωπος της Μονακό μετέφερε στο "gazzetta.gr" τη θέση της ομάδας μετά τα νέα δημοσιεύματα για τον Καρλ Μεντζανί.

«Το θέμα του Μεντζανί παραμένει ανοιχτό», ήταν η πρώτη ατάκα του υπεύθυνου επικοινωνίας και Τύπου της ομάδας της Μονακό, που χειρίζεται ότι τοποθετήσεις βγαίνουν προς τα έξω.

«Αυτήν την στιγμή ο παίκτης είναι μαζί μας. Ανήκει στην Μονακό. Αύριο όμως ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν σκέψεις αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ως προς τον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε με όποια ομάδα μπορεί να θέλει έναν παίκτη μας όμως εάν δεν έχουμε κάτι επίσημο ή ανεπίσημο δεν γίνεται να αναφέρουμε κάτι άλλο στον Τύπο».

Παράλληλα ο Πιέρ Ζοζέφ Γκαντεάν αρμόδιος για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ΜΜΕ τόνισε πως η θέση αυτή της Μονακό δεν αλλάζει ότι και εάν υποστηρίζει ένας άλλος σύλλογος για παίκτη της.

Σχετικά με τον ίδιο τον Καρλ Μεντζανί από τον οποίο ζητήθηκε μία νέα δήλωση εκείνος επισήμανε: «Αυτήν την στιγμή είμαι στην Μονακό. Κάνω κανονικά προπονήσεις. Εάν φύγω από την ομάδα σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα προοπτική όμως θα μιλήσω αναλυτικά μόνο όταν κάτι επισημοποιηθεί. Θα πρέπει να περιμένω. Και εσείς το ίδιο».


Ο Μεντζανί ήταν πάντως κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε στο Νοιλέοτας και ξεκίνησε αρκετά νωρίς το πρωί. Είναι σαφές όμως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως στην Μονακό έχουν αρχίσει να ζυγίζουν τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή και πως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις παραχώρησής του, κάτι το οποίο και τονίζουν με τον τρόπο τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ