2012-04-06 18:33:22
Φωτογραφία για Η Ευρώπη παίζει μπάλα
Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο η Ευρώπη στήνεται στη σέντρα...

με το ντέρμπι Λάτσιο-Νάπολι στην Ιταλία και το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία να «κλέβουν» την παράσταση.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκμεταλλευτεί τις γκέλες της Σίτι και πλέον βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά. Επόμενος αντίπαλος είναι η ΚΠΡ του Τζιμπρίλ Σισέ, η οποία μάλιστα «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό! Η συμπολίτισσα Σίτι παίζει τα... ρέστα της, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άρσεναλ! Η ομάδα του Μαντσίνι ξέρει πως αν δεν κερδίσει ο τίτλος απομακρύνεται οριστικά, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει το «τρίποντο» για να... καπαρώσει την τρίτη θέση.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ «καλπάζει» προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όμως πρέπει να περάσει ένα σημαντικό... εμπόδιο, αυτό της Βαλένθια μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Μπαρτσελόνα θέλει να μείνει από κοντά (-6) και ταξιδεύει στη Σαραγόσα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να θέλει κάτι θετικό από αυτό το ματς, προκειμένου να «αναρριχηθεί» περισσότερο στη βαθμολογία. Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται στο «Σαν Μαμές» τη Σεβίλλη, σε ένα παιχνίδι που αναμένονται αρκετά γκολ.


Στο Καμπιονάτο, η πρώτη Μίλαν «στραβοπάτησε» την περασμένη αγωνιστική και πλέον θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τη Φιορεντίνα. Επικίνδυνη έξοδος για τους «βιόλα» που χρειάζονται άμεσα βαθμό ή βαθμούς. Η δεύτερη Γιουβέντους ταξιδεύει στη Σικελία για να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Παλέρμο. Τη νίκη θέλουν οι «μπιανκονέρι», για να συνεχίσουν να ακολουθούν κατά πόδας τους «ροσονέρι». Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι πολύ πιθανό να κρίνει την τρίτη θέση. Η Λάτσιο υποδέχεται τη Νάπολι στο «Ολίμπικο» και θέλει να διατηρήσει, αν όχι να διευρύνει, το +3.

Στη Μπουντεσλίγκα, η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί μπροστά από τη Μπάγερν που έρχεται φουριόζα να καλύψει το -3. Οι Βαυαροί υποδέχονται την Άουγκσμπουργκ, η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς. Τέλος, η Σάλκε φιλοξενεί το Αννόβερο, με τις δύο ομάδες να είναι... πληγωμένες από τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Europa League.

Τέλος, στο Σαμπιονά, το ντέρμπι που δεσπόζει είναι το Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, με τους «πρωτευουσιάνους» να είναι ισόβαθμοι στην κορυφή με τη Μονπελιέ, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο! Η Μονπελιέ από την πλευρά της, υποδέχεται την Σοσό η οποία είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και «καίγεται» για βαθμούς. Τέλος, η τρίτη Λιλ φιλοξενείται από τη Μπρεστ, η οποία επίσης θέλει βαθμούς για να ξεφύγει από τη ζώνη που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ UNDER
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ UNDER
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ