2013-07-17 10:51:48
Φωτογραφία για Πυροβόλησαν με καλάσνικoφ αστυνομικούς πίσω από τη ΓΑΔΑ!
Είδαν το χάρο με τα μάτια τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που επιχείρησαν, το πρωί της Τετάρτης, να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο, στην περιοχή των Αμπελοκήπων - και συγκεκριμένα δύο-τρία στενά πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, στην οδό Κεδρινού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όχι μόνο δεν σταμάτησαν στον έλεγχο, αλλά βγήκαν από το όχημα και πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ τους αστυνομικούς τουλάχιστον οκτώ φορές. Οι τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σύμφωνα με το protothema ανταπέδωσαν τα πυρά. Οι σφαίρες έπληξαν αυτοκίνητα και κτίρια στο σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών, ενώ οι άνδρες της σήμανσης περισυνέλεξαν τους κάλυκες.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο των δραστών (μάρκας Volvo) βρέθηκε λίγο αργότερα στην οδό Αχαΐας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλίξη. Νεότερες πληροφορίες δε, αναφέρουν ότι έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ