2013-07-16 19:06:04
Φωτογραφία για Η καρδιά της Ελλάδας -διάσημων και μη- χτυπά στην Κορινθία! (Φωτογραφίες)
Η κρίση θέλει... λύσεις και αυτές δεν γίνεται να έρθουν όταν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια! Οι Έλληνες παραγωγοί και επαγγλεματίες, εταιρείες από όλη την Κορινθία και όχι μόνο, ενώνονται στη μεγαλύτερη Πανελλήνια Έκθεση "Κορινθία 2013" η οποία πέρυσι να φανταστείτε συγκέντρωσε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες!

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δίνει το παρόν κάθε χρόνο, λόγω και του συζύγου της κ. Βαγγέλη Μητρογιάννη,  ο οποίος είναι επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και bar στο Λουτράκι. Στη φωτογραφία με το ζευγάρι είναι και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος, με τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Κουκουλάκη

Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου», που παραχωρήθηκε δωρεάν από την ιδιοκτήτρια εταιρεία και θα διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.


Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 141 εκθέτες από 11 νομούς της χώρας που κάλυψαν πλήρως τα 3.500 τ.μ. του Εκθεσιακού χώρου, ενώ οι επισκέπτες έφθασαν τους 20.000

Στον Εκθεσιακό χώρο θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό στούντιο που θα φιλοξενήσει υπεύθυνους επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων για τη παραχώρηση συνεντεύξεων, σχετικά με την προβολή των περιπτέρων τους.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ