2012-04-06 17:07:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΤΑ PLAY OFF ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ
H ανακοίνωση από το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός :

Έφτασε η ώρα για τα play off και τους τελικούς του 1ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αττική.

Στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή των επίσημων Σχολών Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Παλλήνης, Χαλανδρίου και Ταύρου, ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Αγ. Ι. Ρέντη.

Περισσότεροι από 400 νεαροί ποδοσφαιριστές, με τη συμμετοχή και των Σχολών μας από τα Μέγαρα και τη Χαλκίδα, θα αγωνιστούν στα γήπεδα που προπονούνται τα είδωλα τους, οι πρωταθλητές της Α’ Ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Οι αγώνες των Play Off των ηλικιακών τμημάτων 2003-2004 και 2001-2002 θα ξεκινήσουν στις 09:00 και θα ολοκληρωθούν στις 11:00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί.


Τα τμήματα που θα καταταγούν εκτός τελικών θα αγωνιστούν με ομάδες των Σχολών μας στα Μέγαρα και τη Χαλκίδα για να χαρούν κι άλλο το παιχνίδι και να απολαύσουν την εορταστική αυτή ημέρα.

Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και οι βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ, των κορυφαίων τερματοφυλάκων, των MVP και το βραβείο Fair Play από μέλη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ποδοσφαιριστές και μελή της Α’ Ομάδας, εκπροσώπους χορηγών μας καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που ούτως ή άλλως δεν έχουν την πρωτεύουσα σημασία για το τουρνουά των Σχολών μας, θα βραβευθούν όλοι οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους , την ευγενή άμιλλα και κυρίως για το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ