2013-07-15 06:23:03
Φωτογραφία για Φιλανθρωπική εκδήλωση του ΣΥ.Μ.Α.Ρ. για τον μικρό Κωνσταντίνο-Άγγελο
Ο Σύλλογος ΣΥ.Μ.Α.Ρ. την Κυριακή 14/07/2013 και ώρα 20:00 στην περιοχή Καρακόνερο και συγκεκριμένα στο... Στάδιο Καλλιπάτειρα διοργάνωσε έκθεση αυτοκινήτων και μηχανών με πλήθος αγωνιστικών οχημάτων από τους αγώνες dragster και circuit αλλά και τροποποιημένα αμάξια με πολύ δυνατή μουσική.

Εκτός των ανωτέρω, επίσης υπήρχε ένα πολύ γρήγορο σκάφος από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΡΟΤΑ και τέλος μία μεγάλη έκπληξη από το Colorado όπου όλο το team του έπαιξε live.

Αυτή η εκδήλωση είχε να κάνει καθαρά με φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα έγινε προς τιμήν του μικρού μας φίλου και συντοπίτη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ που όλη η Ρόδος πλέον και τα Σωματεία διαφόρων αρμοδιοτήτων έχουν ενεργοποιηθεί, έτσι λοιπόν με την σειρά μας νιώσαμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την οικογένεια και τον μικρό μας φίλο.

Η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε πάρα πολύ γρήγορα γιατί πληροφορηθήκαμε ότι ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις 21/07/2013 μαζί με τους γονείς του θα μεταβούν στο εξωτερικό όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που είναι και ο σκοπός όλης αυτής της κινητοποίησης.

Ο ΣΥ.Μ.Α.Ρ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλες τις λέσχες και τα club του νησιού της Ρόδου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του και την στήριξη τους.

allaksogolies.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Δούρειος Ίππος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Δούρειος Ίππος
Υπάρχουν φτωχοί;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπάρχουν φτωχοί;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ