2013-07-15 06:15:03
Φωτογραφία για Ο Δούρειος Ίππος
Γράφει ο Σωκράτης Τσουμελέκας

Διανύουμε ένα επικίνδυνο τρίμηνο .Οι τοποθετήσεις των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και...  η στάση των υπολοίπων οδηγεί σε αποκαρδιωτικά συμπεράσματα.

Έχουμε ή δεν έχουμε Δημοκρατία;. Ποιοι πιστεύουν σ΄ αυτή και ποιοι όχι;. Οι αυτοπροσδιορισμοί για δημοκρατικά ή μη τόξα μόνο γέλωτα προκαλούν. Η τοποθέτηση :… Οι αντιθέσεις των πόλεων και της υπαίθρου, καθώς και η αντίθεση της πνευματικής και χειρωνακτικής εργασίας, θα εξαφανιστούν με την εκρηκτική ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων. Όλα τα προϊόντα θα είναι άφθονα, όλες οι «πληγές» της ταξικής κοινωνίας θα έχουν κλείσει. Η βάρβαρη φύση της ταξικής κοινωνίας θα έχει γίνει οριστικά παρελθόν και θα ανατείλει ο κομμουνισμός, δηλαδή το κοινωνικό στάδιο στο οποίο η κοινωνία, χωρίς τάξεις και κράτος θα κάνει εφικτό το σύνθημα που διατύπωσαν οι εμπνευστές του επιστημονικού σοσιαλισμού : «Από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητες του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του!», καθώς και η θέση ..
. Να υποστηρίξει και να προτείνει προς ψήφιση στον λαό ένα νέο Σύνταγμα που θα κατοχυρώνει: σαν οικονομικό καθεστώς την κοινωνικοποιημένη, δημοκρατικά σχεδιασμένη οικονομία σαν πολίτευμα την εργατική, σοσιαλιστική δημοκρατία… ασφαλώς δεν εντάσσει, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , στα δημοκρατικά

Είναι προφανές ότι ο Δούρειος ίππος του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ έχει εμφανισθεί με φιλοευρωπαικο μανδύα . Είναι το αντίπαλο δέος , το φόβητρο, για αποπροσανατολισμό, της στεγνής Ελληνικής κοινωνίας, στο δίλημμα. Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. Αθωωτικό , δια της ψήφου , για την μέχρι τώρα πορεία της καθεστηκυίας τάξης . Ο κίνδυνος ελλοχεύει. Μετέτρεψαν ,σταδιακά , τους εγκληματίες σε ήρωες Διαχρονική προκαθορισμένη μετατροπή μιας , κατά το πλείστον ,συντηρητικής κοινωνίας σε κοινωνία χάνων. Ανιστόρητοι ,λόγω παιδείας, δεχόμαστε την λεκτική ωραιότητα , της κάθε ασυναρτησίας, σαν λύση... Είχαν το σκοπό τους .Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στρατηλάτης του Μακεδονικού και νυν πρωθυπουργός εμφανίζεται υποχείριο ανθελληνικών αποφάσεων του χρηματοπιστωτικού σιωνιστικού διεθνισμού . Ήλθε η ώρα να πούμε ΟΧΙ .Ότι πέτυχαν οι προγονοί μας ,στη περίοδο του συμμοριτοπόλεμου, δεν έχουμε το δικαίωμα να παραδώσουμε αμαχητί. Ας γίνουμε οι τελευταίοι υπερασπιστές ενός Συντάγματος ,που δεν ήμασταν και οι ποιο ένθερμοι οπαδοί του.

Η προστασία του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων αναφέρει το άρθρο 120 . Οι πράξεις πατριωτισμού εμπεριέχουν ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ .Ας είμαστε έτοιμοι .

ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ