2013-07-14 18:31:20
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ Ο ΜΕΝΤΖΑΝΙ...
Οι ερυθρόλευκες... σειρήνες για τον Καρλ Μεντζανί καλά κρατούν όμως ο παίκτης συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το κυριακάτικο φιλικό της Μονακό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ του Στέλιου Μαλεζά.

O διεθνής αμυντικός χαφ από την Αλγερία για τον οποίο έχουν φουντώσει τα σενάρια για τον Ολυμπιακό ήταν μεταξύ των παικτών που μετέβησαν στο Ντίσελντορφ το απόγευμα της Κυριακής για το φιλικό με την τοπική Φορτούνα. Την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά και από φέτος και του Γιάννη Γιαννιώτα. Το ματς έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Έσπριτ Αρένα, την έδρα της γερμανικής ομάδας και θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Κλαούντιο Ρανιέρι να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα.

Στους εκλεκτούς άλλωστε είναι -όπως είναι φυσικό- και οι Φαλκάο, Τουλαλάν, Αμπιντάλ και Μουτίνιο. Ο Καρλ Μεντζανί δεν έμεινε λοιπόν πίσω στο ξενοδοχείο των Μονεγάσκων, κάτι που συνέβη με ορισμένους άλλους ποδοσφαιριστές, που θα έχουν άλλο πρόγραμμα αλλά μπήκε στην αποστολή για την εν λόγω αναμέτρηση. Το ενδεχόμενο βέβαια να αποχωρήσει ο παίκτης είναι ορατό, κάτι το οποίο παραδέχονται ακόμα και άνθρωποι της ομάδας. Το ρόστερ της Μονακό είναι ιδιαίτερα μεγάλο και πρόκειται να επέλθουν άμεσα αποδεσμεύσεις για να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ