2013-07-14 18:26:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Eπί ποδός οι καθηγητές για τη διαθεσιμότητα - Στα όπλα και οι εργαζόμενοι στο Δήμο - Eβδομάδα κινητοποιήσεων
Επί ποδός βρίσκονται οι καθηγητές στην Πάτρα για τις απολύσεις στην εκπαίδευση, ενώ συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις και στους ΟΤΑ. Μάλιστα η Τρίτη 16 Ιουλίου, είναι ημέρα γενικής απεργία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Το πρόγραμμα της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας για σήμερα και αύριο έχει ως εξής:

Την Κυριακή 14/7 στις 8μμ καλούμε την Ένωση Γονέων, συλλόγους Γονέων και μαθητές σε συνάντηση – ενημέρωση στο συγκρότημα των 2ου – 5ου – 6ου ΕΠΑΛ (τέρμα Αγ. Σοφίας)

- Τη Δευτέρα 15/7 στις 7 το πρωί συγκεντρωνόμαστε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Ακτή Δυμαίων).

- Τη Δευτέρα 15/7 στις 10πμ ξεκινάμε μοτοπορεία από την Περιφέρεια προς τις λαϊκές γειτονιές της Πάτρας για ενημέρωση(διανομή ανακοινώσεων) και κάλεσμα σε συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίησητης επομένης."

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους. Η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι σε μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα (πλατεία Καραϊσκάκη) και σε όλες τις μεγάλες πόλεις και στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στις 8 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα γίνει συναυλία.

Την Τρίτη συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με προσυγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ θα πραγματοποιήσει και ολονύκτια διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή.

Στην απεργία της Τρίτης συμμετέχουν γιατροί κι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ