2013-07-14 07:27:04
Φωτογραφία για Χάινς: Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα
Ανυπόμονος να ξεκινήσει η χρονιά εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Κάιλ Χαίνς ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ετόρε Μεσίνα.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά μου ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Μόσχα είναι μία μπασκετική πόλη. Ήρθε αρκετός κόσμος στη εκδήλωση, είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδος του: «Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεπώς ο στόχος είναι μόνο οι νίκες. Γνωρίζω πως τις τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη τα πράγματα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αλλά φέτος έχει σχεδιαστεί μία μεγάλη ομάδα, έχω συναντηθεί με τους νεοαποκτηθένες παίκτες, ενώ παρέμειναν όλοι οι ηγέτες της. Επομένως τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα», τόνισε στους Ρώσους δημοσιογράφους ο Χάινς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή τουμ Ετόρε Μεσίνα:

«Πρόκειται για τον πιο δυνατός προπονητής στην Ευρώπη. Πάντα έχει κάτι να μάθει και το κάνει με χαρά. Γνωρίζω πως είναι απαιτητικός και μερικές φορές δεν κρύβει τα συναισθήματά του, επικοινωνεί με τους παίκτες. Είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ