2013-07-13 11:32:04
Φωτογραφία για Β. Μιχαλολιάκος: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να ξεκινήσει με αίμα»
Τη διαφοροποίηση του από τις συνολικές «φωνές», που ακούστηκαν κατά τη χθεσινή Συνέλευση της ΚΕΔΕ, που κάνουν λόγο για «παράδοση κλειδιών», στην περίπτωση ψήφισης του Πολυνομοσχεδίου, δήλωσε... ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε: «Εγώ θα μείνω δίπλα στους πολίτες, δεν θα επιλέξω τον δρόμο της παραίτησης» συμπλέοντας με τους λοιπούς δύο Δημάρχους των μεγαλυτέρων πόλεων της χώρας, αυτών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, αντίστοιχα.

«Καρφιά του Δημάρχου Πειραιά προς "πάσα" κατεύθυνση...»

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, στη δημοσιογραφική ερώτηση, για τη σχέση και την άποψή του για τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύω ότι θα έχει λαμπρό πολιτικό μέλλον. Αλλά… δεν πρέπει να ξεκινήσει με “αίμα”. Δεν πρέπει να ξεκινήσει με οριζόντιες περικοπές και απολύσεις, αλλά με αξιολόγηση».


«Ο Μιχαλολιάκος δεν αλλάζει τη συμπεριφορά του ανάλογα με τον εκάστοτε Υπουργό» απάντησε ο Δήμαρχος Πειραιά, απαντώντας στο ερώτημα "εάν πάει κόντρα στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη".

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Πειραιά επανέλαβε την απόφασή του να δημιουργήσει εκ νέου τους θεσμούς των Δημοτικών Αστυνομικών και των Σχολικών Φυλάκων, στην περίπτωση που και τυπικά ψηφιστεί η κατάργησή τους.

«Δε σηκώνω αντάρτικο κατά του "Μητσοτακέικου"»

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος ο Δήμαρχος Πειραιά, λέγοντας: «Δε σηκώνω αντάρτικο κατά του "Μητσοτακέικου", έχω τις καλύτερες των σχέσεων» epoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ