2013-07-13 11:21:04
Φωτογραφία για Γιατί στην Ηλεία; Πώς φτάσαμε να γίνει o Νομός η χωματερή της Πελοποννήσου;
Αυτό που συνέβη στο δρυοδάσος της Φολόης με την μεταφορά πολλών τόνων σκουπιδιών από άλλους Νομούς για απόρριψη ή ταφή στην περιοχή, είναι ένα απίστευτο περιστατικό που φανερώνει... μεγάλο θράσος και προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Τριαξονικά φορτηγά, φορτωμένα με δεκάδες τόνους σκουπιδιών και μηχανήματα εκσκαφής που διένυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα, έφτασαν στο προτεινόμενο δρυοδάσος της Φολόης, για να απορρίψουν εκεί τα σκουπίδια άλλων Νομών της Πελοποννήσου.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί και να ληφθεί υπόψη, ότι αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά με τον Νομό Ηλείας. Και άλλες φορές σκουπίδια άλλων Νομών έφτασαν στην Ηλεία για απόρριψη σκουπιδιών (Φλόκα, Αλφειός κλπ.)

Αλήθεια τι πραγματικά συμβαίνει;

Πώς φτάσαμε να γίνει η Ηλεία η χωματερή της Πελοποννήσου;

Πώς ξεκινά κάποιος από την Σπάρτη για να φτάσει στο δάσος της Φολόης και στις όχθες του Αλφειού και να ξεφορτώσει τριαξονικά φορτηγά με σκουπίδια, χωρίς να υπολογίζει τίποτα;

Ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς;

Προστατεύεται από κάποιον;

Δεν φοβάται τίποτα

Γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος;

Εκτιμά ότι στο Νομό περισσεύει η ανοχή;

Το θέμα είναι πολύ σοβαρότερο από ότι δείχνει εκ πρώτης όψεως και δεν είναι μόνο περιβαλλοντικό. Γι αυτό πρέπει να προβληματίσει έντονα όσους έχουν λόγο και αρμοδιότητα επ' αυτού.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ