2013-07-12 16:44:10
Φωτογραφία για ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Οι «βολές» του Πεπ Γκουαρντιόλα κατά του Σάντρο Ροσέλ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), άφησαν εμβρόντητους τους διοικούντες την ομάδα, που αναζητούσαν τους λόγους για τους οποίους ο νυν προπονητής της Μπάγερν προέβη σε αυτή την κίνηση.

Ο νέος προπονητής των Βαυαρών τόνισε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου χρησιμοποίησαν την αρρώστια του Τίτο Βιλανόβα για να κάνουν κακό στον ίδιο, με τους διοικούντες την ομάδα να... πέφτουν από τα σύννεφα, θεωρώντας ότι κανείς από το συμβούλιο δεν έδωσε αφορμή στον Καταλανό για να πει τα όσα είπε.

Ο αντιπρόεδρος Ζόρντι Καρδονέρ δήλωσε: «Έμεινα άφωνος όταν άκουσα αυτά που είπε ο Πεπ. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το καταλάβω επειδή οι σχέσεις τόσο με αυτόν, όσο και με την οικογένειά του είναι εξαιρετικές. Όποιος λέει ότι χρησιμοποιήσαμε την ασθένεια του Τίτο, ψεύδεται».

Ανάλογα συναισθήματα φέρεται να ένιωσε και ο Σάντρο Ροσέλ, με την καταλανική "Sport", που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", να επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του, η οποία τόνισε ότι ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" πληγώθηκε πραγματικά από τις δηλώσεις του Πεπ.

Μάλιστα, φερόταν διατεθειμένος να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Γκουαρντιόλα, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα. Υπάρχει, πάντως και μία τάση υποβάθμισης, με τον Καρδονέρ να τονίζει ότι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ