2013-07-12 16:40:06
Φωτογραφία για Δυστυχώς όλοι βλέπουμε το «Τυρί» και όχι την «Φάκα»...
του Φώτη Αλεξόπουλου,Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αγίας Παρασκευής

Θυμάστε ότι εναγωνίως η Τρίτο κομματική Κυβέρνηση έψαχνε τρόπο ώστε να αλλάξει τον τρόπο διαδικασίας εκλογής των Τοπικών Αρχόντων?

Σας ενημερώνω ότι Δυστυχώς αφού το μελέτησαν ,τα «Colden Boys» των Υπουργείων, δεν τους έβγαιναν τα «Κουκιά»..

Ετσι θεώρησαν να βάλουν μπροστά άλλο σχέδιο ….

To Σχέδιο: ” Αναμπουμπούλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Και φυσικά ποιο είναι αυτό, που θα έκανε μεγάλο «Μπαμ»?

Η Δημοτική Αστυνομία και οι Σχολικοί Φύλακες… !!!!!!!

Τόσες εταιρείες «αστικού Περιεχόμενου» έχουν οι Δήμοι, που μάλιστα, Ιδρύθηκαν σε ένα Βράδυ και κάτω από αδιευκρίνιστες «Νόμιμες Διαδικασίες» ,με πληθώρα εργαζόμενων εκτός Διαδικασίες ΑΣΕΠ ,……. την Δημοτική Αστυνομία, βρήκατε ρε Αθεόφοβοι ?

Άλλα είπαμε : Δυστυχώς όλοι βλέπουμε το «Τυρί» και όχι την «Φάκα»..


Θεωρώ ότι θα εξελίχθη σε μεγάλο Πολιτικό «Φιάσκο» η ιστορία της «Πολιτικής Κόντρας» που δημιούργησε η Κυβέρνηση για τους Σχολικούς Φύλακες και Δημοτικούς Αστυνομικούς ..

Και το λέω αυτό γιατί : Αφού δεν ήταν δυνατόν να αλλάξει τον τρόπο διαδικασίας στην εκλογή των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων η Κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκινήσει ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης των Δημοτικών Υπηρεσιών σε όλους τους Δήμους…. Με αυτό τον Τρόπο θεωρούν ότι πιέζοντας τους «μηχανισμούς» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μπορέσουν να έχουν την Εκλογική Αυτοδυναμία στο σύνολο των Δήμων όλης της Χώρας….

Είναι γνωστό άλλωστε ότι: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως Εισπρακτικός Μηχανισμός Ψηφοφόρων προς την Κεντρική Εξουσία Δηλαδή Προς τους Βουλευτές …Τους «καλύτερους Πελάτες» μας….

Μην ξεχνάμε ότι οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 είναι «crash test “ για την Δικομματική Κυβέρνηση …Η Στήριξη της Κοινωνίας στους Υποψηφίους Δήμαρχους με το χρίσμα των Κομμάτων ΠΑΣΟΚ &Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να είναι σίγουρη… Αλλιώς …Το μέλλον της Κυβέρνησης και των Κομμάτων που την αποτελούν θα είναι δυσοίωνο..

Σίγουρα, κάποιοι «Γνωστοί Άγνωστοι» θα μετεξελιχτούν σε «ΗΡΩΕΣ» της Τοπικής Κοινωνίας , που «κατάφεραν και σταμάτησαν» την απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους κατά πολύ, ως Υποψήφιοι Δήμαρχοι με την Στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ…

Παλιό το Κόλπο,…… Παιδιά!!! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρόγραμμα του ΑΡΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρόγραμμα του ΑΡΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ