2013-07-12 16:00:17
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ... «ΚΟΛΠΟ-ΓΚΡΟΣΟ» ΜΕ ΓΑΛΑΝΙΔΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Για την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη κινείται δυνατά ο Ολυμπιακός, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να καταθέτουν επίσημη πρόταση στα Χανιά για την απόκτηση του 23χρονου γκολκίπερ.

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Κώστα Γαλανίδη ετοιμάζει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν πολύ καλή πρόταση στα Χανιά για την απόκτηση του 23χρονου διεθνούς τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να αποτελέσει το νέο απόκτημα του Θρύλου μετά τον Αλέξανδρο Γούνα από την Βουλιαγμένη!

Ο Γαλανίδης αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού πόλο. Διαθέτει πολύ μεγάλα άκρα και με τον τέλειο συγχρονισμό του αναδεικνύεται σε εξαιρετικό τερματοφύλακα, πάνω στον οποίο μπορούν να στηριχθούν στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια στην μετά - Δεληγιάννη εποχή!

Ο Γαλανίδης προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα των Χανίων, όπου κυριολεκτικά πήρε πολλά παιχνίδια ... μόνος του πιάνοντας τα ...άπιαστα και θεωρείται ως μια από τις χρυσές ελπίδες του ελληνικού πόλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ